KONTAKT OS!

E-mail Jordnær Creative kontakt

info@jordnaercreative.com

Telephone contact Jordnær Creative

+45 2193 7636

TEAM

PARTNERSKABER & ECO MANAGEMENT

Josefine Madsen
josefine.m@jordnaercreative.com

Josefine er ekspert i bæredygtig medieproduktion. Hun er altid på jagt efter nye måder at udvikle vores virksomhed på, og elsker at skabe nye fællesskaber, både globalt og lokalt. Hun er en engageret og motiverende mediator og formidler, og ud over hendes baggrund i Film-og Medievidenskab fra KU, har hun produceret webserien Flush.

PRODUKTION & UNDERVISNING

Anne Ahn Lund
anne.l@jordnaercreative.com

Anne ved, hvordan man producerer bæredygtigt indhold uden at gå på kompromis med de kunstneriske ambitioner, hvilket vi ved er helt afgørende for mange kreative. Hun har arbejdet som freelance fotograf og VJ, og undervist i filmproduktion på KU og Designskolen KADK. Nu træner hun fremtidens kreative arbejdere. 

KOMMUNIKATION & BRANDING

Caroline van Halsema
caroline.vh@jordnaercreative.com

Caroline stræber efter at finde de helt rigtige ord til at formidle vores budskab på en inkluderende og motiverende måde, der samtidigt understreger vigtigheden i at arbejde med miljøhensyn. Hun arbejder ud fra troen på, at kreativ, ærlig og kærlig kommunikation er ét af de stærkeste redskaber i den grønne omstilling. 

PRESSE & LEVERANDØRAFTALER

Laura Kornerup Jensen
laura.kj@jordnaercreative.com

Laura har ligesom Josefine skrevet speciale i bæredygtig filmproduktion, og så har hun erfaring fra flere store film- og TV produktioner. Hun ved derfor, hvordan man bedst hjælper produktionsselskaber med at ændre deres processer i en miljøvenlig retning. Det indblik bruger Laura til at finde konkrete og skræddersyede løsninger til produktioner. 

MILJØBEREGNING & KLIMADATA

Amalie Bastrup-Birk
info@jordnaercreative.com

Med en stor passion og nysgerrighed for naturen, miljøet og bæredygtighed, har Amalie studeret geografi og klimaforandringer, og hun har derfor styr på miljøpåvirkninger i praksis. Det har hun brugt i udviklingen af vores miljøberegner, KlimaKlappet, der gør, at vi kan indsamle data og vise resultatet af indsatserne på set.